Напоителни системи за селско стопанство

Rain Bird® Импактни разпръсквачи. Направени да издържат.

Rain Bird селскостопански импактни разпръсквачи са определени за стандарт в индустрията, който предлага плавна производителност и несравнима устойчивост на запушване от песъчинки при най-взискателните полеви условия.

Продукти

 • Импактен разпръсквач 1/2
  Импактен разпръсквач 1/2"
  Пълнокръгов и секторен импактен разпръсквач за селскостопанско напояване Проектиран за различни цели, където пълнокръговите разпръсквачи не трябва да разпръскват вода в зони с ограничен достъп. Тялото, кобилицата, втулката и щуцера са направени от устойчива пластмаса.
  Научете повече
 • Импактен (пулсиращ) разпръсквач 3/4
  Импактен (пулсиращ) разпръсквач 3/4"
  Тези разпръсквачи са специално предназначени за използване с централни и линейни пивотни поливни инсталации. Основни приложения за напояване: под дървета, чимни стопанства, централни и линейни пивотни системи и стационарни системи за напояване.  
  Научете повече
 • НОВО

  Разпръсквач серия LF с голям обхват
  Разпръсквач серия LF с голям обхват
  Новия стандарт за приложение на 3/4" разпръсквачи Ненадминати характеристики на значително-ниска цена Компанията, която определя стандарта с ¾ " месингови разпръсквачи сега въвежда технология, която я превъзхожда. Серията LF2400 на Rain Bird - разпръсквачи с голям обхват осигуряват ненадмината производителност на значително по-ниска цена в сравнение с други подобни месингови или пластмасови разпръсквачи, което я прави новия стандарт за приложения на ¾ " разпръсквачи.
  Научете повече